Gyakran ismételt kérdések

Miért hoztuk létre "Kofferkuli" honlapunkat?
Közel 63.000 aktív követő tisztelte meg 2 év alatt bizalmával Kofferkuli FB oldalunkat, ami arra ösztönözte kis baráti társaságunkat, hogy eredeti filozófiánkhoz ragaszkodva, - vagyis hogy a lehető legolcsóbb utakat, repjegyeket és szállásokat keressük meg és tegyük közkinccsé - egy állandó platformot, vagyis honlapot alakítsunk ki "talált" ajánlatainknak.
Utazásszervezői tevékenységet végez a "Kofferkuli csapata"?
A Kofferkuli csapata semmiféle utazásszervezői tevékenységet nem folytat, éppen ezért sem utazásokat nem szervez, sem repjegyeket, vagy éppen szálláshelyeket közvetlenül nem értékesít. Csapatunk "online marketing" tapasztalatát és tudását kihasználva kizárólag olcsó utak, repjegyek és szállások felkutatásával, majd azok közzétételével foglalkozik, ötleteket adva az utazást kedvelő érdeklődőknek.
A Kofferkuli csapata milyen felelősséget vállal az általa ajánlott tartalmakért?
Mivel utazásszervezéssel nem foglalkozunk, semmiféle felelősséget nem vállalunk ajánlataink tartalmáért, hiszen mi "csak" összegyűjtjük és közzétesszük a repülőgép társaságok, szálláshelyek és utazási irodák lehető legkedvezőbb és ezért véleményünk és tapasztalatunk szerint közérdeklődésre számot tartó ajánlatait. Jogviszony közvetlenül tehát az érdeklődők és a szállást, repjegyeket és utazásokat kínáló vállalkozások között jön létre foglalás esetén.
Előfordulhat, hogy egy-egy ajánlatban szereplő árak -"amikor én nézem azt éppen több órával, vagy nappal a megjelenését követően" - megváltoznak?
Igen, gyakran előfordulhat, hogy az ajánlatokban szereplő szállás, illetve repülőjegy árak változása miatt idővel megváltozik az ajánlat ára. Mivel sem a szállás, sem pedig a repülőjegy árak változására "nincs hatásunk", ezért mi csak azt tudjuk biztosítani, hogy amikor kitesszük az ajánlatot, akkor "igazak" az árak. Éppen ezért azt javasoljuk, hogy naponta többször nézzetek fel az oldalra a friss ajánlatokért, mert a foglalások hatására pl. a repülőjegy árakat is gyakran változtatják, főleg a "fapados" társaságok, illetve előfordulhat, hogy a szálláshelynél is elfogynak az akciózásra szánt ajánlatok. Sajnos ezek folyamatos módosítására nincs kapacitásunk

Hírlevél

Csatlakozz Kofferkuli klubunkhoz, hogy ne maradj le egy-egy hihetetlenül olcsó repülőjegy, vagy éppen szállás lehetőségről. A klubtagoknak rendszeresen "meglepetés" ajánlatokkal kedveskedünk.