Nyreményjáték szabályzat

Nyereményjáték szabályzata

A nyereményjátékon való részvétel iránt kinyilvánított szándékával felhasználó a nyereményjáték szabályzatának elfogadásával annak tartalmát magára nézve kötelezőnek ismeri el.

A nyereményjáték semmilyen formában nem támogatott vagy jóváhagyott a
Facebook által, és semmilyen formában nem is kapcsolódik hozzá.

A nyereményjátékon való részvétel ingyenes.

A nyereményjátékon való részvételhez felhasználónak nevét és e-mail címét szükséges megadnia annak érdekében, hogy a nyereményjáték szervezője, - a szolgáltató -, értesíteni tudja abban az esetben, ha a felhasználó kerül kisorsolásra.

A nyereményjátékon részvevő (továbbiakban felhasználó) hozzájárul ahhoz, hogy a szervező, a kofferkuli.hu honlap adatvédelmi szabályzatának megfelelően, illetve nyeremény felajánlója szintén az adatvédelmi szabályzatának megfelelően számára PR, illetve reklám tartalmú hírleveleket juttasson el a törvényekben meghatározott módon.

Felhasználónak –indoklás nélkül- joga van ahhoz, hogy törölje magát a szolgáltató adatbázisából. Ezt legegyszerűbben az info@kofferkuli.hu címen teheti meg a felhasználó. Ebben az esetben a következő sorsoláson a törölt felhasználó természetesen nem vehet részt.

A nyereményjáték részletes információit, vagyis az aktuális nyeremény tárgyát, a sorsolás időpontját a honlap (www.kofferkuli.hu) megfelelő aloldalán találhatják meg az érdeklődők.

A nyereményjátékon való részvétellel felhasználó hozzájárul ahhoz, hogy a www.kofferkuli.hu honlapon a neve megjelenítésre kerüljön.

A nyereményjátékon a sorsolást minden esetben a szervező rendezi meg az oldalon található időpontban és vállalja, hogy a nyertessel a sorsolást követő 48 órán belül megkísérli felvenni a kapcsolatot a felhasználó által megadott e-mail címen.

Amennyiben felhasználó nem megfelelő e-mail címmel regisztrál a játékra és ezért a szervező nem tudja felvenni vele a kapcsolatot, illetve amennyiben szolgáltató megkeresésére felhasználó 48 órán belül nem reagál, ebben az esetben a szervező jogosult új sorsolást tartani és új nyertest hirdetni.

Szervező a játék nyereményében felsorolt szolgáltatásokért semmiféle felelősséget nem vállal, a nyeremény tartalmáért felelősséget nem vállal.

Egy felhasználó kizárólag egy névvel és saját e-mail címével regisztrálhat a játékra. Amennyiben valamely felhasználó nem jóhiszeműen jár el a játékra történő jelentkezés során, abban az esetben szervező jogosult indoklás nélkül kizárni felhasználót a játékból.

A nyereményjátékon "felajánlott" szolgáltatás csomag pénzre nem váltható.

A nyereményjáték szervezője, a www.kofferkuli.hu üzemeltetője.

Üzemeltető: Tóth Tamás E.V. 7625 Pécs Mecsek utca 5.

E-mail cím: info@kofferkuli.hu

Hírlevél

Csatlakozz Kofferkuli klubunkhoz, hogy ne maradj le egy-egy hihetetlenül olcsó repülőjegy, vagy éppen szállás lehetőségről. A klubtagoknak rendszeresen "meglepetés" ajánlatokkal kedveskedünk.