Legyél Te is a V.I.P. Utazói Klub tagja! - magánutazóknak kötelező!

Legyél Te is a V.I.P. Utazói Klub tagja! - magánutazóknak kötelező!

Legyél Te is a V.I.P. Utazói Klub tagja! - magánutazóknak kötelező!

  • Kofferkuli
  • 2019-04-11 23:11:45

Az utóbbi évek leghasznosabb újdonsága közel 20 utazási oldal szerkesztőinek összefogásával!

Biztosan Te is szembesültél már azzal a problémával, hogy a Facebookon, vagy valamely "független" (tehát nem utazási iroda) honlapján az ajánlat egészen más árat tartalmaz, akár a repülőjegy, akár a szállás tekintetében, mint amit a komplett eredeti ajánlat tartalmazott. Ez sajnos azért van, mert -a szerkesztők legnagyobb gondossága ellenére -amikor egy-egy ajánlatot hirtelen nagyon sokan néznek meg, a szállásfoglaló rendszerek, vagy éppen a fapados repjegy társaságok automatikusan módosítják az áraikat a hirtelen megnövekedett kereslethez igazítva (vagyis az esetek nagy többségében jelentősen drágítva) áraikat. Ezt sajnos szinte lehetetlen kivédeni, illetve...
Közel 20, utazási ajánlatokkal foglalkozó FB oldal szerkesztői a Kofferkuli -független utazási tanácsadó -"csapatával" összefogva egy "zárt" VIP Utazói Klubot hoz létre.

Mi a VIP Utazói Klubnak a lényege?

A VIP Utazói Klub tagjai e-mailen keresztül rendszeresen megkapják azokat a szuper akciós utazási ötleteket, melyeket a szerkesztők kizárólag a klubtagoknak keresnek, így védve, hogy egyszerre több ezren nézzenek meg a FB-n és a honlapon egy-egy ajánlatot , gyorsan módosítva (általában drágítva) azok árait. Ezen kívül olyan hasznos és közvetlenül hasznosítható infókat osztunk meg, melyekkel szintén sokat spórolhatsz utazásaid során.

Mennyibe kerül a klubtagsági?

TELJESEN INGYENES és ezen a későbbiekben sem fogunk változtatni, mert célunk, hogy mindenkinek lehetősége legyen több tízezer, vagy éppen százezer forintos nagyságrendeket spórolni egy-egy utazás során.

JELENTKEZZ MOST


Hírlevél

Csatlakozz Kofferkuli klubunkhoz, hogy ne maradj le egy-egy hihetetlenül olcsó repülőjegy, vagy éppen szállás lehetőségről. A klubtagoknak rendszeresen "meglepetés" ajánlatokkal kedveskedünk.