REPTEREKRŐL BEFELÉ - magánutazóknak kötelező könyv!

REPTEREKRŐL BEFELÉ - magánutazóknak kötelező könyv!

REPTEREKRŐL BEFELÉ - magánutazóknak kötelező könyv!

  • Kofferkuli
  • 2018-12-30 20:55:56

- Magánutazóknak eddig hiánypótló, könnyen kezelhető, közérthető és nagyon hasznos információkat tartalmazó könyv jelent meg "Repterekről befelé" címmel a "Kofferkuli" világutazóinak tollából..
- A könyv célja, hogy részletes és magyar nyelvű tájékoztatást adjon arról, pontosan hogyan és mennyiért lehet bejutni egy-egy reptérről adott városba, illetve a környékbeli népszerű célállomásokra.
- A világutazó szerzők nem kevesebb, mint a világ 50, a magyarok körében a legnépszerűbb/leglátogatottabb repteréről írták le részletesen a transzfer lehetőségeket pontos információkkal és árakkal.

A könyv ára 3800 Ft + postaköltség helyett FEBRUÁRI AKCIÓNKKAL CSAK 3000 Ft (postaköltséggel együtt)!
A könyv használatával rengeteg taxiköltséget és felesleges idegeskedést spórolhatsz meg!

MEGRENDELEM A KÖNYVET

A magyar piacon hiánypótló könyv kizárólag a Kofferkuli szerkesztőségének terjesztésében, közvetlenül a kiadótól rendelhető meg.

A könyv paraméterei:
Oldalszám: 140
Méret: 12,5 x 19,5
A könyvre 100%-os elégedettségi garanciát biztosítunk, vagyis amennyiben gondolod, mindenféle kérdés és faggatózás nélkül visszavásároljuk azt Tőled!

Bármilyen kérdésed van, szívesen válaszolunk: marketing@kofferkuli.hu

MEGRENDELEM A KÖNYVET

Hírlevél

Csatlakozz Kofferkuli klubunkhoz, hogy ne maradj le egy-egy hihetetlenül olcsó repülőjegy, vagy éppen szállás lehetőségről. A klubtagoknak rendszeresen "meglepetés" ajánlatokkal kedveskedünk.